Met Suiz naar Ahoy!

Met Suiz naar DG The Finals in Ahoy! Hét NK van de gymsport!

Heb jij al kaartjes voor DG The Finals in Ahoy?

Op 22 en 23 juni is het weer zover! Rotterdam Ahoy staat voor de 12e keer 2 dagen volledig in het teken van onze gymsport. Daar wil jij toch bij zijn? Speciaal voor clubs is er nu een clubticket verkrijgbaar vanaf 10 personen met een aantrekkelijke korting van € 5,- per ticket.

Kom naar DG The Finals en kijk naar spectaculaire optredens en spannende wedstrijden. Kom zelf in beweging op het beweegplein en moedig de toppers aan die strijden om de titel: Nederlands kampioen ‘24. Voor de Oranjeselectie turn(st)ers staat er nog meer op het spel. Zij proberen zich met deze kwalificatiewedstrijd zeker te stellen van een plek in het team voor de Olympische Spelen! Kortom, voldoende te beleven dus!

Roep je clubgenootjes op en kom met elkaar naar DG The Finals.

Koop nu je tickets op dutchgymnastics.nl/thefinals

Hulp gezocht bij Zuidlaardermarkt

Beste mensen,

We zijn heel erg blij met alle aanmeldingen die er tot nu toe zijn binnengekomen waarbij hulp is aangeboden bij het organiseren van de Zuidlaardermarkt. Wist u dat de club hierdoor naamsbekendheid stimuleert en ook opbrengsten binnen krijgt? Hoe meer vrijwilligers hoe gunstiger voor de club! Wilt u nog reageren op deze oproep zodat alles Suiz kleurt? u helpt de club enorm en zorgt er mede voor dat uw kind kan blijven sporten bij Suiz! Opgave kan via de mail via info@suiz.nl

Heeft u op voorhand nog vragen, stel ze gerust! Sportieve groet, bestuur Suiz

NK 2023 Rotterdam

Verslag door Ellen Vermeulen

Nou wat een dag of weekend zeg… maar wel een om niet te vergeten..
Jullie eerste NK startte met de voorbereidingen..tussen de uitvoering oefeningen door blijven oefenen…het is immers herhalen, herhalen, herhalen. Jullie laatste training noodgedwongen in Hoogezand in de te warme zaal!!!
Jullie zijn er klaar voor!! Eerst nog ff naar school…en dan hup de auto in.
Lange reis voor de boeg met Rotterdam als eindbestemming!
We arriveren in het hotel, de een hier de ander daar…
Spullen op de kamer, snel naar Ahoy om kaarten te halen…oei daar was het even een puinhoop ..maar met rust en kalmte en de juiste contacten bij KNGU hebben we toch onze kaarten weten te verkrijgen.
Vlug weer terug…we hebben honger…Evi heeft t eten al op en neemt een duik in het zwembad.
In het andere hotel wordt het eten geserveerd tussen de landingen en dalingen van de reuze jumbo-jets (oftewel vliegtuigen) Dat was bijzonder om mee te maken. Daarna tijd om lekker te gaan slapen vervolgens fris weer opstaan.
Lekker ontbijten met alle lekkers van het buffet…gezellig!! De rit naar Ahoy duurt langer dan verwacht…file voor de parkeerplaats!!!
He he wat kaarten gewisseld en geruild dat iedereen die springen moest binnen kwam..
8.30 binnen in de hal..even gek doen bij de fotoboot…en daar kwamen de springers..we zijn er klaar voor kleine warming up..
Lisa&Indy bijten de spits af..dat gaat lekkerrrr!!!
Meiden springen een superoefening…en jaja ze mogen luisteren naar de speaker of de dames door zijn( wij wisten het al maar voor de springers hielden wij het geheim). Jaaa!!! ze gaan door naar de finale als 7e!
Wat goed!!!! In de finale knallen ze onder toeziend oog van papa Robert, mama Linda, Tejo en inmiddels is ook Evi met Moeder Nicole gearriveerd!
Ze worden uiteindelijk 6e van Nederland!! Hoe mooi is dat?
Klaar voor de volgende ronde..Evi haar beurt! Inmiddels zijn opa en oma ook gearriveerd!
We starten de verplichte oefening. Ze voert het in ieder geval superstrak uit! Maar is het genoeg..?
Na de laatste springer staat Evi 5e..nu de keuze oefening nog.
Evi & Ellen gaan in overleg en we gaan voor de keuze nog een keer de verplichte doen en Evi weet waarom!! Ze zet een geweldige oefening neer.
We houden net als bij Lisa&Indy de digitale score bij maar we zeggen weer niks tegen de kinderen. Ze luisteren naar de speaker en hoppa, 3e!! Finale dus! Deze volgt gelijk er achteraan..stiekem hadden we een afspraak voor de finale maar zowel nr 1 als 2 maakte een foutje
We gaan samen in overleg en kiezen voor de verplichte..
Nou nou die was supernetjes en we lezen de plaatsen..je wordt 1e!
Dat betekent Nederlands Kampioen!
Betekent ook nog ff wachten want blok 4 en 5 moeten nog.
We hebben even pauze waarbij jullie even door Ahoy kunnen struinen en spelen op het beweegplein.
Uiteindelijk is dan ook de prijsuitreiking voor Evi.
Weer de opmars..nice.
Met de opdracht van de juf..komt t helemaal goed…we schieten een prachtige foto van ons Nederlands Kampioen Trampoline!
Als juf kijk ik terug op een superleuke beleving voor jullie en ik hoop dat het was zoals ik jullie voorspeld had.
Vanaf deze plek, achter in de auto type ik dit verslag( ja ik was fit want ik had immers 45 minuten geslapen op 3 stoelen en vriend Eddie ook nog wat aan mij heeft🤪), wens ik jullie een goed weekend..waar jullie allen hopelijk op terug kijken met hetzelfde gevoel als ik.
Supporters bedankt..jury bedankt zonder jullie is het onmogelijk
Hopelijk zie ik jullie aanmelding voor het nieuwe seizoen tegemoet…
Nu genietennn en klaar maken voor de volgende happening!! De uitvoering op 1 juli!!
X x x x x x x x x X de eerste is voor m’n Kampioen in springen en de laatste voor mijn steun en toeverlaat Bianca

Nieuwe website

Per 1 juni 2023 zijn we overgestapt op een nieuwe website. Het beheer van de website werd in eerste instantie uitbesteed, maar is nu (weer) in handen van de club zelf. Vanzelfsprekend staan wij open voor opmerkingen, vragen of tips (via het contactformulier).

Jubileum uitvoering